Cerere Admin
4 participanți
Pro-Hns :: Cereri :: Cereri Admin
Pagina 1 din 1
Cerere Admin
-Nick: RocKeT
-SteamID(dak avetzi): Am STEAM dar mi-a expirat licenta o sa imi cumpar alta licenta in cateva zile
-De cat timp jok pe server: vreo 5 zile
-Varsta: 17
-Motivul pentru care doresti admin: Imi place ff mult sv
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ma pricep ff bine la modul AmxModX !
Daca vreti va pot ajuta si la forum !
Multumesc
-SteamID(dak avetzi): Am STEAM dar mi-a expirat licenta o sa imi cumpar alta licenta in cateva zile
-De cat timp jok pe server: vreo 5 zile
-Varsta: 17
-Motivul pentru care doresti admin: Imi place ff mult sv
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ma pricep ff bine la modul AmxModX !
Daca vreti va pot ajuta si la forum !
Multumesc
Rocket- Incepator
Data de înscriere : 30/10/2008
Re: Cerere Admin
Interesant.....sincer eu nu prea te-am vazut pe srv..sa vedem ce zic si ceilaltzi....
Nu se poate da admin la un jucator de 5 zile experienta .. u nu iti dai seama ca deabia invatza sa sara pe scara
Dak te pricepi la forum... te putem pune ca modelator ... dar sa sti ...
Dak te pricepi la forum... te putem pune ca modelator ... dar sa sti ...
Owner- Administrator
Data de înscriere : 29/10/2008
contra,scz dar cum ar fi sa vina toti playerii pe forum si sa ceara admin,mai asteapta si u putzin,te-am vazut pe sv zilnic aproape,dar abia s-a deschis
ruTheR- Administrator
Data de înscriere : 30/10/2008
Postul iti va fi luat in considerare.........mai ast vreo 2-3 sapptamani ...Rasp sunt temporare....si sa stii ca se dau admine si la meciurile dintre clanuri.....vezi la topicul concursuri HNS
Pro-Hns :: Cereri :: Cereri Admin
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum