anunt important
5 participanți
Pagina 1 din 1
anunt important
Serverul va fi inchis pt cateva zile, pana gasim alt host, este doar e chestiune de timp
ruTheR- Administrator
Data de înscriere : 30/10/2008
Re: anunt important
Serverul va fi mutat in curand pe un alt PC..........in max 1 saptamana va fi din nou online.Ne pare rau de inconvenientze.
=)))) acum merge serv...
ruTheR- Administrator
crazy se bate cu , curentu
Hateeee- Administrator
Data de înscriere : 01/11/2008
mda
Am o probleama cu PC-ul ... trb sa cumpar un Cooler ... sau cum se scrie nu isi face racirea cum trb si se incalezste del ia draq si... se inchide . Sper a rezolva cat mai rpd posibil Pt. donatii la cumpararea unui cooler Add ID flaviu_1234 Ca nam bani is sarak
Owner- Administrator
Data de înscriere : 29/10/2008
dute in depozit ... e 100 de mi vechiOwner a scris:Am o probleama cu PC-ul ... trb sa cumpar un Cooler ... sau cum se scrie nu isi face racirea cum trb si se incalezste del ia draq si... se inchide . Sper a rezolva cat mai rpd posibil Pt. donatii la cumpararea unui cooler Add ID flaviu_1234 Ca nam bani is sarak
Hateeee- Administrator
cumpara pe mata... u ai pc`u ala de 4-5 ani jumate deten plm de cocalarAdmin a scris:Ce hateee cu crezi ca totzi isi cumpara vecituri cum faci u?=))))
Hateeee- Administrator
hate...dar tie iti mai aduce tact`u "pentium 5 " )))) ?
ruTheR- Administrator
Al meu face 6 ani in decembrei.........daten mm eu cand aveam calc navea nici mata mixer si frigider in kasa =))))
ar fi misto gluma daca ai avea hazAdmin a scris:Al meu face 6 ani in decembrei.........daten mm eu cand aveam calc navea nici mata mixer si frigider in kasa =))))
Hateeee- Administrator
Are...da u nu razi decat la glumele tale ....."alea tari"...la care saracu de tn doar u razi =)))))
asta face parte din glumele tale alea smechere la care trebuie sa rad ?Admin a scris:Are...da u nu razi decat la glumele tale ....."alea tari"...la care saracu de tn doar u razi =)))))
Hateeee- Administrator
Hateeee a scris:asta face parte din glumele tale alea smechere la care trebuie sa rad ?Admin a scris:Are...da u nu razi decat la glumele tale ....."alea tari"...la care saracu de tn doar u razi =)))))
Hate iti place sa fi xerox ?
ruTheR- Administrator
Eu o dau parte-n parte cu vinurile cu mainile goale )stiti voi
hyperion- Incepator
Data de înscriere : 12/11/2008
Varsta : 30
Localizare : Constanta
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum