Cerere de Adminare:D
5 participanți
Pro-Hns :: Cereri :: Cereri Admin
Pagina 1 din 1
Cerere de Adminare:D
Nick:B3st>$X-TeAm$
-SteamID(dak avetzi):n0p3:D
-De cat timp jok pe server:cam o sapt(adik de duminica trecuta cam asha)
-Varsta:16
-Motivul pentru care doresti admin:poi..as vrea admin pt k vad k pe server sunt diferiti *minori* sa le zik asa care dak le spui cv te injura si chiar akm la ora asta jok p sv si se injura..si as vrea sa am grija de sv pt AlL Tim3
-SteamID(dak avetzi):n0p3:D
-De cat timp jok pe server:cam o sapt(adik de duminica trecuta cam asha)
-Varsta:16
-Motivul pentru care doresti admin:poi..as vrea admin pt k vad k pe server sunt diferiti *minori* sa le zik asa care dak le spui cv te injura si chiar akm la ora asta jok p sv si se injura..si as vrea sa am grija de sv pt AlL Tim3
X-TeAm#- Incepator
Data de înscriere : 03/11/2008
Re: Cerere de Adminare:D
Da.....interesant motiv....si chiar bun pt care vrei sa fi admin.....dar sincer yo sa mor dak te-am vazut pe srv vreodata.....plm...oricum srv trebuie sa isi mute hostul in curand...si dupa aceea ne vom apuca serios de cererile de admin....
re:cerere
poi..eu choar akm is pe sv cu adminul Avenger...am nickul B3st>$X-TeAm$...poi...pe tn crazy-Angel nu te'am mai vz eu p sv sau Crazy-Angel esti nu?k el ii owner:D
X-TeAm#- Incepator
Data de înscriere : 03/11/2008
Admin = Avenger =)))) ...
Pro
Pro
Hateeee- Administrator
Data de înscriere : 01/11/2008
Mda
X-team dak o sa ai si u server o sa intelegi dc nu am timp sa jok ... sa ma rog poate u o sa ai timp ... dar server cu lag si fara playeri.
Owner- Administrator
Data de înscriere : 29/10/2008
PRO from ruther:)
ruTheR- Administrator
Data de înscriere : 30/10/2008
Pro-Hns :: Cereri :: Cereri Admin
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum