Cerere ruTheR
3 participanți
Pro-Hns :: Cereri :: Cereri Moderator
Pagina 1 din 1
Cerere ruTheR
Nick : ruTheR
YM : il stii si u si hate si avenger
experienta ca moderator nu am ff multa,dar sunt pe forum in fiecare zi+serv si e nevoie de cineva zilnic pe forum,eu de knd vin aksa de la 15:00...hns addicted
Varsta : 17 ani
Multzam
YM : il stii si u si hate si avenger
experienta ca moderator nu am ff multa,dar sunt pe forum in fiecare zi+serv si e nevoie de cineva zilnic pe forum,eu de knd vin aksa de la 15:00...hns addicted
Varsta : 17 ani
Multzam
ruTheR- Administrator
Data de înscriere : 30/10/2008
Re: Cerere ruTheR
Bah...Nush....Parca lu Crazy aveai sa ii dai o bere pt admin........plm...pt moderator........
)) ba lasa drq berile =)))),
ruTheR- Administrator
Afirmativ
Asa e ruther ) pentru fiecare zi in care ai zis ca imi dai berea iti scot o litera de la admin ) .. Iar dupaaceea dak le vrei inapoi pentru fiecare litera o bere. Deci grabestete sa dai bere pana ramai fara nici o litera. Apoi trb sa dai Lada de Bere )
Owner- Administrator
Data de înscriere : 29/10/2008
Bah ruthere eu n-am nici o treaba.......dar plm frate ai ajuns sa te faca o bere......sau 2 dak vrei si moderator?)....Dak e asa inseamna ca ai ajuns rau bah....
sandele intra pe mess ca te omor...nu am bani nici sa trec strada,doar ma stii
ruTheR- Administrator
1st-Sunt deja pe mess
2nd-Taci fmm ca e tactu politzist si mata ceva de genu directoare la magazin.....asa ca mucles....ca ai bani dar ai luato pe urmele lu Cioara cu zgarcenia...nai da daten mm nici un fir de atza dak stii cai al tau......
2nd-Taci fmm ca e tactu politzist si mata ceva de genu directoare la magazin.....asa ca mucles....ca ai bani dar ai luato pe urmele lu Cioara cu zgarcenia...nai da daten mm nici un fir de atza dak stii cai al tau......
=))))) ))) plm...hai ca mai vb
L.E : nu conteaza ce e mama sau tata...sa am eu bani...asta conteaza
L.E : nu conteaza ce e mama sau tata...sa am eu bani...asta conteaza
ruTheR- Administrator
Bah Ruthere......imi pare intr-un fel rau de tn....ca imi aminti faza aia cu banii tocmai akum....dar plm........fiecare cu ale lui....adik dak u vrei sa fii bulangiu si zgarcit nu e ceva strigator la cer....plm e personalitatea ta.
deja o daduram in off si personale, cois,dak de ex nu vreau sa dau de baut cuiva(nu in cazul asta) care e problema altora ?
ruTheR- Administrator
Auzi dak zici u asa...cu prb personale si alea alea......atunci dak amesteci toate prb(sentimentale etc) si suparari si bucurii si plm...ce rezulta? stii raspunsu?
Subiecte similare
» ruther no administrator
» ma ruther ne sperii pe toti
» Cerere de Adminare:D
» Cerere Admin :D
» Cerere Core
» ma ruther ne sperii pe toti
» Cerere de Adminare:D
» Cerere Admin :D
» Cerere Core
Pro-Hns :: Cereri :: Cereri Moderator
Pagina 1 din 1